Discourse ...Off Course

 

 

 

 

 

Discourse ...Off Course leverer koncerter med hovedvægten lagt på Latinamerikanske rytmer tilsat nyere dansk jazz, funk og mainstream. Der vil være mulighed for at høre arrangementer af Matt Harris, Dizzy Gillespie, Ö. Fahlström, Niels Jørgen Steen, Lenny Niehaus, Jesper Riis, Hendrik Jørgensen m.fl.
Discourse ...Off Course er et big band bestående af 18 musikere, der har spillet sammen i op til 12 år. Medlemmerne er elever ved Herlev Musikskole, Det Rytmiske Konservatorium eller Københavns Universitet. Gennem årene har bandet haft forskellige dirigenter, heriblandt kendte jazzmusikere som Jacob Riis, Søren Eriksen og Ole Himmelstrup. Orkestret dirigeres nu af trompetisten Hendrik Jørgensen, der er diplomuddannet i big band musik ved Det Rytmiske Konservatorium i København og er bl.a. kendt for at spille i Ridin’ Thump og Mercy Quintet.
Discourse ...Off Course har spillet mange steder i Danmark til et væld af forskellige arrangementer f.eks. i TIVOLI og til Copenhagen Jazz Festival. Orkestret har også en lang liste af udenlands koncerter bag sig. Siden 1988 har orkestret spillet i Sverige, Tyskland, Italien, England, Belgien, Frankrig og på Færøerne.

 

Kontaktpersoner:  Peter Villaume 44 91 97 42 / peter_villaume@hotmail.com

                              Torben Åstradsson 36 46 02 61 / torben.aa@get2net.dk

Hop til startsiden